1. FISCHER Blog
  2. Tipy na dovolenou
  3. 5 fantastických tipů, kam na svatební cestu

Kam na svatební cestu? 5 tipů na dokonalé líbánky

Co se dozvíte?

    Chcete, aby byly vaše líbánky nezapomenutelné? Vyberte si z našich tipů, kam na svatební cestu plnou romantiky. Poradíme vám fascinující destinace, které ohromí všechny zamilované páry, a inspirujeme vás, co v nich stojí za to vidět a zažít. Prožijte dokonalé líbánky, na které s vaši drahou polovičkou nikdy nezapomenete.
    Mauricius: luxusní líbánky v ostrovním ráji

    Mauricius: luxusní líbánky v ostrovním ráji

    Mauricius je naším prvním tipem na perfektní svatební cestu. Ne nadarmo se mu přezdívá modrý klenot Indického oceánu. Zamilované novomanžele zde čekají nejluxusnější hotelové resorty přímo u překrásných pláží pokrytých jemným pískem, slunečné počasí po celý rok a moře romantických zážitků, které se jim navždy vryjí do paměti.

    Nejlepší aktivity na Mauriciu pro zamilované

    Nejlepší aktivity na Mauriciu pro zamilované

    Líbánky na Mauriciu jsou ve znamení  luxusu – koupejte se na pohádkových plážích, nechejte se hýčkat v prvotřídních spa centrech, zahrajte si golf na špičkových golfových hřištích, popíjejte kvalitní místní rum, objevte památky měst Port Louis či Moka, nakupujte na voňavých trzích s tropickým ovocem a exotickým kořením a poznávejte sopečnou krajinu, vodopády i další přírodní krásy ostrova Mauricius.
     

    Dominikánská republika: svatební cesta na nejkrásnější pláže Karibiku

    Dominikána: svatební cesta na nejkrásnější pláže Karibiku

    Milovníkům plážové dovolené nemůžeme dát lepší tip, kam na svatební cestu, než do Dominikánské republiky. Tento karibský ráj je plný oslňujících pláží posetých vysokými palmami na březích azurového moře, které se pravidelně umisťují na prvních příčkách anket o nejkrásnější pláže Karibiku i celého světa.

    Co vidět a zažít na líbánkách v Dominikáně?

    Co vidět a zažít na líbánkách v Dominikáně?

    Kromě koupání na nejpůvabnějších plážích jako Bayahibe, Bavaro či Cayo Levantado si na svatební cestě v Dominikánské republice nesmíte nechat ujít pozorování bohatství podmořského světa při potápění, ochutnávky lahodné dominikánské kuchyně a karibského rumu, toulky uličkami koloniálního Santo Dominga, treky do hornatého vnitrozemí a objevování panenské přírody plné exotické fauny a flóry.

    Santorini: romantické líbánky jako z pohlednice

    Santorini: romantické líbánky jako z pohlednice

    Nechce se vám na svatební cestu na druhý konec světa? Nevadí. I Evropa nabízí romantické destinace, které vám na první pohled doslova učarují. Doporučujeme vám řecké Santorini. Toto malebné souostroví vzniklo mohutnou sopečnou erupcí, která zničila starý ostrov. Zbyl z něho prstenec ostrůvků lemujících původní vulkán. Díky tomu se Santorini pyšní impozantními skalnatými útesy a krásnými plážemi hrajícími všemi barvami – můžete se zde slunit v černém, bílém či červeném písku.

    Nejlepší santorinské aktivity pro novomanžele

    Nejlepší santorinské aktivity pro novomanžele

    Santorini má zamilovaným párům hodně co nabídnout – relaxujte na pestrobarevných santorinských plážích, vydejte se na romantický výlet na lávové ostrůvky uprostřed sopečného kráteru, vykoupejte se v horkých pramenech, ochutnejte výtečné rybí speciality, degustujte lahodné santorinské víno a pozorujte západ slunce nad malebným městečkem Oia s tradičními bílými domky kontrastujícími s modrou hladinou moře.

    Omán: líbánky jako z Pohádek tisíce a jedné noci

    Omán: líbánky jako z Pohádek tisíce a jedné noci

    Chcete prožít líbánky na místě jako vystřiženém z Pohádek tisíce a jedné noci? Vydejte se na svatební cestu do Ománu. Tahle arabská perla vás ohromí svou rozmanitostí, pozoruhodnou kulturou a velkolepou krásou. Na svatební cestě v Ománu si přijdete na své, ať už vás láká přírodní bohatství v podobě vysokých hor a nekonečných pouští s malebnými oázami nebo dáváte přednost relaxační dovolené na pláži či raději poznáváte nová místa a exotickou kulturu.

    Nejlepší aktivity na svatební cestě v Ománu

    Nejlepší aktivity na svatební cestě v Ománu

    Prožijte pohádkovou svatební cestu prodchnutou vůní kadidla a exotického koření – vyzkoušejte, jaké to je být beduínem, projeďte se na velbloudech, sjíždějte písečné duny v terénním automobilu, ochutnejte orientální kuchyni, nakupujte na arabských tržištích, spatřete na vlastní oči impozantní Mešitu sultána Kábuse a pohádkový palác Al Alam v Muscatu nebo se sluňte na bílých plážích na břehu Indického oceánu.

    Fidži

    Fidži: svatební cesta za krásami mořských hlubin

    Souostroví Fidži v daleké Oceánii učaruje všem novomanželským párům, které lákají krásné pláže, koupání a mořské hlubiny. Více než tři stovky fidžijských ostrovů vulkanického či korálového původu se pyšní bělostnými plážemi ve stínu kokosových palem a podmořským světem hrajícím všemi barvami u jednoho z nejrozsáhlejších korálových útesů naší planety. Pokud chcete strávit líbánky v opravdovém exotickém ráji, vyberte si právě Fidži.

    Co vidět a zažít na Fidži?

    Co vidět a zažít na Fidži?

    Na vaší svatební cestě na Fidži si rozhodně nesmíte nechat ujít romantický piknik na jedné z osamocených pláží, koupání v blankytně modrých lagunách, šnorchlování nebo potápění u korálových útesů, výlet k vulkánům či do tropického deštného pralesa a ochutnávky tichomořské kuchyně.

    Řekněte své ANO v exotickém ráji!

    Láká vás spojit svatbu s líbánkami? Vyberte si z našich svatebních balíčků šitých na míru zamilovaným párům. Zajistíme vám svatební obřad a zároveň i svatební cestu na jednom z nejromantičtějších míst naší planety a navíc zcela bez starostí.

    klara.vacek
    19. 5. 2020

    Líbí se vám náš článek?
    Sdílejte ho na sociálních sítích a buďte také inspirací pro ostatní!