1. FISCHER Blog
  2. Tipy na dovolenou
  3. 7 nejlepších hotelů světa, které si můžete dovolit

Tady se plní sny. 7 favoritů z nejlepších hotelů světa

Co se dozvíte?

    Dovolená v jednom z nejlepších hotelů světa… Že se vám to nikdy nepoštěstí? Proč by ne? Pobyt v nejlepších hotelech na planetě nemusí stát statisíce. Vybrali jsme pro vás sedmičku úžasných hotelů, které se pravidelně umisťují v žebříčcích nejlepších hotelů světa a jsou finančně dostupné i pro obyčejné smrtelníky. Inspirujte se na vaši další cestu!

    Constance Prince Maurice, Mauricius

    Dokonalé prostředí lahodící oku i duši. Tenhle „šlechtický“ hotel s příznačným názvem Constance Prince Maurice navrhli mistr architektury Jean Marc Eynaud a designér David Edwards tak, aby uspokojil všechny smysly i těch nejnáročnějších hostů. Pokoje jsou navrženy v souladu s principem feng shui k vytvoření dokonalého pocitu harmonie, umístění postelí vysoko nad úrovní podlahy napomáhá cirkulaci energie čchi v lidském těle, dekorace z přírodních materiálů a okolní tropická zeleň navozují pocit klidu a pohody.

    Ať už budete trávit čas v pohodlí své vodní vily, relaxovat v lázních Constance, hrát golf na 18jamkovém hřišti nebo degustovat mezinárodní speciality v jedné z výtečných restaurací, bude vás doprovázet všeobjímající poklidná atmosféra a čistá krása.

    Kde ho najdete: Belle Mare, Mauricius

    Letecký pohled na Constance Prince Maurice
    Pokoj v Constance Prince Maurice
     
    LUX* Belle Mare, Mauricius

    LUX* Belle Mare, Mauricius

    To nejlepší z celého Mauricia na jednom místě. V pětihvězdičkovém hotelu LUX* Belle Mare zažijete mauricijskou dovolenou se vším všudy, aniž byste museli opustit hotelový areál. Je libo naučit se kreolštinu, zatančit si tradiční mauricijský tanec Sega, ochutnat některý ze 112 zdejších rumů, zacvičit si jógu na pláži, zahrát si golf v tropických scenériích nebo se projet na koni po pobřeží? To všechno a mnohem víc nabízí LUX* Belle Mare svým hostům. Pohodlné pokoje ve světlých tónech, zářivě modrá laguna, pláž s bělostným pískem, obrovský bazén, kulinářské restaurace, ekologická farma a dokonce i výtečná káva a zmrzlina vlastních značek jsou zárukou dovolené doslova napěchované zážitky a luxusem.

    Kde ho najdete: Belle Mare, Mauricius

     
    LUX* South Ari Atoll, Maledivy

    LUX* South Ari Atoll, Maledivy

    193 soukromých vodních a plážových vil v obklopení jemného bílého písku a křišťálových vod Indického oceánu zajišťuje ubytování v ryzím luxusu. Hotel LUX* South Ari Atoll Resort & Villas nabízí všechno, co si jen můžete přát. Poznejte nejkrásnější barvy podmořského světa při šnorchlování, prožijte adrenalin při potápění se žraloky, zaplavte si v bazénu vystupujícím do moře, protáhněte svaly v luxusním fitness Technogym, relaxujte v lázních, ochutnejte cizokrajné chutě v jedné z osmi exotických restaurací nebo si dopřejte osvěžující drink v plážovém klubu.

    Kde ho najdete: Jižní Ari Atol, Maledivy

     
    W Doha, Katar

    W Doha, Katar

    Jako nikdy nekončící večírek. Takový je pobyt v luxusním hotelu W Doha. Hned při příchodu vás uvítají lahodným mocktailem a díky relaxační hudbě v elegantní vstupní hale se okamžitě naladíte na pohodovou vlnu. Pokoj s ikonickým designem, technologicky důvtipným vybavením a výhledem na panorama mrakodrapů vás jenom utvrdí v pocitu, že vaše životní párty právě začíná. Jak ji prožijete? Zábavou v luxusním baru Crystal vyzdobeným křišťálem a znějícím hudbou namixovanou mezinárodními DJs, relaxací v jedinečných lázních Bliss, koupáním v bazénu s protiproudem nebo ochutnávkou vybraných pokrmů z dílny tříhvězdičkového michelinského šéfkuchaře Jeana-Georgese Vongerichtena?

    Kde ho najdete: Doha, Katar

    Archipelagos, Řecko

    Archipelagos, Řecko

    Probouzí vás hřejivé paprsky slunce. Otevíráte oči a první co vidíte, je blankytně modré Egejské moře. Posnídáte čerstvé ovoce na terase designově zařízeného pokoje s prvky tradiční kykladské architektury. Vydáte se na krátkou procházku k zlaté písečné pláži Kalo Livadi. Vykoupete se v průzračném moři a pokocháte se pohledem na čistou krásu mykonoské přírody. Poobědváte tradiční řecké speciality v hotelové restauraci. Zbytek dne strávíte relaxací ve vířivce či bazénu s výhledem na moře. Západ slunce si vychutnáte přímo z pohodlí vašeho pokoje. Po večeři si dopřejete wellness a masáž. Takto může vypadat váš den v hotelu Archipelagos na řeckém Mykonosu.

    Kde ho najdete: Mykonos, Řecko

    Raffles Istanbul, Turecko

    Istanbulský Raffles je naším tipem na jeden z nejlepších hotelů světa pro „městské“ cestovatele. Tento stylový hotel splňuje nejnáročnější požadavky na pobyt plný pohodlí v moderním prostředí a zároveň vyzařuje kouzlo orientu. Příjemné turecké textilie, dekorace ve stylu Modré mešity, dramatické fotografie nejvýznamnějších míst Istanbulu, fantastické výhledy na tureckou metropoli z téměř každého pokoje, bazény, wellness zóna s parními lázněmi a hammam – to jsou hlavní důvody, proč si Raffles zamilujete. Díky skvělé poloze nad Bosporem to navíc k nejlepším restauracím i nákupním a kulturním možnostem budete mít, coby kamenem dohodil.

    Kde ho najdete: Istanbul, Turecko

    Pokoj v Raffles Istanbul
    Raffles Istanbul

    Raffles Dubai, Spojené arabské emiráty

    Oáza klidu s jedinečným šarmem a perfektními službami – tak je popisován dubajský Raffles – další městský hotel značky Raffles mezi našimi favority na nejlepší hotely planety. V jednom ze zdejších do detailu promyšlených prostorných pokojů laděných do teplých tónů barev, které jsou inspirovány Blízkým východem a dekorovány ručními doplňky a luxusními látkami, si budete připadat doslova jako v bavlnce. Vychutnejte si nejlahodnější čaj vašeho života v příjemném salonku, relaxujte v privátním lázeňském apartmá, dopřejte si exkluzivní wellness procedury, zaplavte si v bazénu snů nebo se vydejte za kulinářskými zážitky do hotelových zahrad. V Raffles je možné cokoliv.

    Kde ho najdete: Dubaj, Spojené arabské emiráty

    Bazén v Raffles Dubai
    Střešní apartmá v Raffles Dubai
     
    klara.vacek
    22. 10. 2020

    Líbí se vám náš článek?
    Sdílejte ho na sociálních sítích a buďte také inspirací pro ostatní!