1. FISCHER Blog
  2. Tipy na dovolenou
  3. Hotely RIXOS vás zvou zdarma do zábavních parků

Hotely RIXOS vás zvou zdarma do zábavních parků

Co se dozvíte?

    Spojené arabské emiráty se v posledních letech staly synonymem pro snadno dosažitelnou dovolenou kombinující exotiku, slunce, nádherné pláže, perfektní služby a především nekonečnou zábavu a nespočet atrakcí. Lákadla Dubaje a Abú Dhabí si nyní nejlépe užijete díky nabídce špičkových hotelů řetězce RIXOS s bonusem v podobě vstupu do věhlasných zábavních parků zdarma.

    RIXOS Premium Saadiyat Island

    Luxusní hotel RIXOS Premium Saadiyat Island uspokojí i nejnáročnější klientelu. Jeho areál v tradičním arabském stylu se rozkládá u krásné písečné pláže na ostrově Saadiyat („ostrov Štěstí“) asi 13 kilometrů od centra hlavního města.

    Hotel RIXOS Premium Saadiyat Island
    Wellness hotelu RIXOS Premium Saadiyat Island

    Na své si v hotelu RIXOS Premium Saadiyat Island přijdou milovníci pohybu (fitness, tenis, vodní sporty), z jedné strany ho dokonce lemuje vyhlášené golfové hřiště Saadiyat Island Golf Club. Jako jediný v Abú Dhabí nabízí ultra all inclusive, nechybí rozlehlá wellness zóna ani dětský klub se spoustou aktivit pro nejmenší hosty.

    Nejlepší zajímavosti poblíž hotelu RIXOS Premium Saadiyat Island

    Vstup do zábavního parku YAS ISLAND ZDARMA

    Zábavní komplex YAS ISLAND patří k největším na Blízkém východě. Zahrnuje tři hlavní části: akvapark Yas WaterWorld, filmový svět Warner Bros World Abu Dhabi a lunapark Ferrari World ve stylu formule 1. Záleží jenom na vás, vyberete-li si ráj vodních atrakcí s vysokou klouzačkou Jebel Drop či super dlouhým tobogánem Bandit Bomber, výlet za filmovými hrdiny v čele se Supermanem, Batmanem, Tomem a Jerrym nebo adrenalinovou jízdu nejrychlejší horskou dráhou světa Formula Rossa.

    Podmínky akce:

    • minimální délka pobytu v hotelu RIXOS Premium Saadiyat 5 nocí,
    • zájezd realizovaný do 31. října 2023,
    • zdarma je jednodenní vstupenka na dospělou osobu/pobyt,
    • rezervace na hotelové recepci nejméně 24 hodin předem.
     
    RIXOS The Palm

    RIXOS The Palm

    Exkluzivitu zajišťují hotelu RIXOS The Palm nejen perfektní služby, ale také jeho poloha na konci jednoho z „listů“ umělého ostrova Palm Jumeirah. To znamená šumící moře a pláže ze tří stran, úchvatný výhled na Dubaj, dobrou dosažitelnost ruchu velkoměsta a zároveň pohodu i klídek daleko od davů turistů.

    Hotel RIXOS The Palm
    Atrium v hotelu RIXOS The Palm

    Hotel RIXOS The Palm myslí na všechny kategorie hostů. Na milovníky sportu čeká posilovna, tenisový kurt, hřiště na beach volejbal a fotbal, stolní tenis a samozřejmě pestrá paleta vodních sportů, vaše ratolesti se vydovádí v dětském bazénu, miniklubu, na hřišti a v rámci animačních programů. K dispozici jsou 3 restaurace, 4 bary, několik bazénů i autobus do obchodní galerie Mall of The Emirates zdarma.

    Nejlepší zajímavosti poblíž hotelu RIXOS The Palm

    • Největší tančící fontána na světě Palm Fountain,
    • vyhlídka The View a nekonečný bazén na mrakodrapu The Palm Tower,
    • nejvyšší budova světa Burj Khalifa (828 metrů).

    Vstup do vodního parku ATLANTIS ZDARMA

    Akvapark Aquaventure je největší na světě a má největší počet skluzavek. Na ploše asi 18 hektarů nabízí dlouhou privátní pláž, možnosti vodních sportů, šnorchlování se žraloky a především více než stovku atrakcí. Vyniká mezi nimi nejdelší tobogán na světě pro skupinovou jízdu v nafukovadle Odyssey of Terror, závodní dráha Hydra Racer a takřka kolmá klouzačka Poseidon´s Revenge, kterou svištíte rychlostí až 60 km/h. Malí dobrodruzi si užijí ve Splasher Kids´ Play Area se zážitkovou zónou Splashers Lagoon & Cove a obřím vodním kýblem Splashers Mountain.

    Podmínky akce:

    • minimální délka pobytu v hotelu RIXOS The Palm 4 noci,
    • zájezd realizovaný do 31. prosince 2023,
    • zdarma je neomezený vstup na každý den pobytu,
    • bezplatná doprava autobusem od hotelu.
     
    RIXOS Premium Dubai

    RIXOS Premium Dubai

    Komfortní hotel RIXOS Premium Dubai se nachází přímo u pláže v oblíbené části Jumeirah Beach Residence ve známé čtvrti Dubai Marina. Zaujme především klienty, kteří oceňují vzdušný design, aktivní životní styl a blízkost metropole s bohatým kulturním a společenským životem.

    RIXOS Premium Dubai

    Základ hotelu RIXOS Premium Dubai tvoří dvojice tmavých, prosklených futuristických věží. Pod nimi se rozkládá zahrada s venkovním bazénem a sluneční terasou, ze které můžete obdivovat moderní architekturu hotelu. Gurmáni ocení pětici specializovaných restaurací (americkou, evropskou, italskou, středozemní a steakhousovou).

    Nejlepší zajímavosti poblíž hotelu RIXOS Premium Dubai

    josef.krenek
    29. 11. 2022

    Líbí se vám náš článek?
    Sdílejte ho na sociálních sítích a buďte také inspirací pro ostatní!