Thajsko


Nejnovější článek

Dovolená v destinacích soutěže Survivor

Fotočlánky | 11. 2. 2022
To mě zajímá

Dovolená v destinacích soutěže Survivor

Jaké jsou nejlepší destinace soutěže Survivor a kam všude se účastníci úspěšného pořadu za více než dvě desítky let jeho existence podívali?

Fotočlánky | 11. 2. 2022To mě zajímá

Filmové lokality na dovolené s Bondem. Jamesem Bondem

James Bond často cestuje a navštívil desítky zajímavých míst. Z každé bondovky jsme vybrali jednu lokalitu jako inspiraci pro vaši dovolenou.

Fotočlánky29. 10. 2021
To mě zajímá

Náš fotovýběr z nejnovějších památek na seznamu UNESCO

Thajské pralesy, madridské zahrady, boloňská architektura, turecké vykopávky, francouzské Nice. Na seznamu UNESCO přibyly nové památky! Prohlédněte si náš fotovýběr 5 z nich.

Tipy a inspirace16. 8. 2021
To mě zajímá

Objevte nejlepší místa thajského Phuketu

Inspirujte se našimi fotografiemi nejlepších míst Phuketu a spatřete království jemňoučkých písečných pláží, kokosových palem, exotických chutí, omamných vůní a cizokrajných půvabů.

Fotočlánky6. 7. 2021
To mě zajímá

Nejkrásnější národní parky Thajska

Kde ve volné přírodě během dovolené v Thajsku uvidíte slony? Průvodce po národních parcích, jejich fascinující fauně, flóře a atrakcích, tipy na nejzajímavější parky v dosahu rekreačních letovisek.

Tipy a inspirace22. 4. 2021
To mě zajímá

Poznáte exotické země z fotek?

Kde leží ostrov Jamese Bonda, sedmibarevné písečné duny, restaurace uprostřed moře a nejvyšší mrakodrapy? Vyzkoušejte náš exotický kvíz a oprašte svoje znalosti zeměpisu.

Fotočlánky4. 12. 2020
To mě zajímá

Hradby krotící moře. Fascinující útesy, balvany a skaliska 

Podívejte se na fotky nejznámějších útesů, skalisek a balvanů oddělujících moře od pevniny. Romantické záběry divokého pobřeží vás inspirují, kam na dovolenou.

Fotočlánky24. 11. 2020
To mě zajímá

Kmotr, gladiátor, Bond. Vydejte se na dovolenou s filmem

Jak vypadají exteriéry slavných filmů? Našli jsme pro vás nejzajímavější z těch, na které se můžete během své dovolené podívat.

Tipy a inspirace30. 10. 2020
To mě zajímá