Koupání

Nejnovější článek

Nejhezčí evropské pláže bez davů turistů

Tipy a inspirace | 25. 1. 2021
To mě zajímá

Nejhezčí evropské pláže bez davů turistů

Ani v centru města, ani u hlavní pláže, ani poblíž aquaparku. Frčí dovolená daleko od turistických lákadel a davů. Inspirujte se našimi tipy na liduprázdné ostrovy a pláže.

Tipy a inspirace | 25. 1. 2021To mě zajímá

Co skrývají zákoutí karibského pobřeží

Z Atlantiku do Pacifiku tady proplouvají největší lodě světa, jinde vyrostly originální zábavní parky a v zátočinách se ukrývají vzácné živočišné druhy. Prozkoumejte s námi 14 zákoutí Karibiku.

Fotočlánky12. 2. 2021
To mě zajímá

Nejkrásnější místa na dovolené v Černé Hoře

Fotogalerie nejkrásnějších lokalit tajemné Černé Hory. Podívejte se na fotky a inspirujte se, kam na aktivní letní dovolenou u moře a do hor.

Tipy a inspirace25. 4. 2022
To mě zajímá

Odleťte s námi na nejkrásnější pláže Kapverd

Hledáte báječné, písečné a zároveň liduprázdné pláže v exotických lokacích, kde prožít jedinečnou dovolenou? Doporučujeme pobřeží Kapverd a představujeme jeho nejkrásnější zákoutí.

Fotočlánky10. 8. 2021
To mě zajímá

Dovolená v destinacích soutěže Survivor

Jaké jsou nejlepší destinace soutěže Survivor a kam všude se účastníci úspěšného pořadu za více než dvě desítky let jeho existence podívali?

Fotočlánky11. 2. 2022
To mě zajímá

Vir, Krk, Rab a další nejkrásnější ostrovy Chorvatska

Rozmanitost chorvatských ostrovů je vyhlášená. Prohlédněte si nejkrásnější z nich, které stojí za prožití letní dovolené nebo alespoň za krátkou návštěvu.

Fotočlánky10. 5. 2021
To mě zajímá

Užijte si pobyt v nově otevřeném hotelu u moře

Už jste někdy byli jedním z prvních hostů v hotelu, který byl nedávno postaven? Ne? Tak teď máte šanci! Vyberte si z nově otevřených hotelů v naší nabídce s privátními bazény a nejmodernějším vybavením.

Fotočlánky14. 3. 2022
To mě zajímá